Renovering af hus, ombygning og andre opgaver

JH Tømrerfirma ApS er beliggende i Sabro nær Aarhus og Silkeborg. Vi har mange kunder fra blandt andet Risskov, Viby, Åbyhøj og Tranbjerg, så hvis du bor i nærheden af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi tilbyder alle former for renovering samt ombygning af huse. 

Det kan være store såvel som små renoveringsopgaver. Lige fra tag til indvendige og udvendige renoveringer - kort sagt renovering af alt fra kælder til kvist.

God tid til at lytte i forbindelse med renovering af hus

​Vi tager os altid god tid til at lytte, råde og vejlede, før vi går i gang med opgaven. Det er næsten altid et større projekt, når der er tale om renovering af hus eller ombygning af hus. Derfor er det vigtigt at vi har afdækket dine ønsker og behov, så vi kommer korrekt fra start. Dit ønske er kort sagt vores mål.​

Renovering af hus kan ske i forbindelse med en salgsklargøring, og det kan naturligvis også ske, hvis I lige har købt et nyt hus. 

Det kan også være, at I har boet der et stykke tid og nu ønsker en kombineret renovering og ombygning af jeres hus. Måske ønsker I mere plads til børnene, eller måske er de flyttet, og nu skal huset tilpasses jer.

Få et tilbud på renovering og ombygning

af hus

​Hvad koster renovering af hus? Det afhænger naturligvis af opgavens omfang, men vi kommer gerne ud på en besigtigelse, så vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris. ​Vi står til rådighed for dig uanset om du bor i Sabro, Risskov, Viby, Højbjerg, Skødstrup, Egå eller et andet sted i Østjylland.

Du kan ringe til os på telefon 29 80 88 81, eller du kan sende en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com.​

Lad os starte samarbejdet i dag

Udfyld formularen, og lad os ringe dig op med et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

JH Tømrerfirma ApS​

 Telefon:  29 80 88 81

Din garanti - Vi er medlem af